Asiakaskokemukset

Kaikki tarpeellinen käden ulottuvilla

"Keisi-näytteenottopöydässä kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla, mikä on hyvä työergonomian kannalta. Pöytä on helposti muunneltavissa oikea- ja vasenkätiselle sopivaksi. Käsidesipullo on hyvällä korkeudella ja tukevasti telineessä. Silmää miellyttävä ja tekee näytteenottohuoneesta viihtyisämmän sekä näytteenottajalle, että asiakkaalle.

 

Pihlajalinna Koskiklinikka, Tampere

 

 

 

 

 
Kaikki mitä hyvältä näytteenottovaunulta vaaditaan

”Keisi-näytteenottovaunu on tarpeeksi pieni ulkomitoiltaan työergonomiaa ajatellen. Viiston ylähyllyn ansiosta siihen saa hyvin mahtumaan kaikki erilaiset näytteenottoputket ja pöytätasolle muut näytteenottoon liittyvät oheistarvikkeet.

 

Kaikki tarvikkeet ovat lähellä saatavilla, että tarpeettomia kurkotuksia tule. Helppo liikuteltavuus on yksi Keisi-näytteenottovaunun parhaista puolista. Näytteenottaja pystyy siirtymään näppärästi näytteenottotuolin puolelta toiselle vetäen samalla näytteenottotarvikkeet mukanaan.

 

Kirjoitusalusta antaa mukavasti lisätilaa ja roska-astia voi jokainen laittaa haluamaansa paikkaan.

 

Keisi-näytteenottovaunua voi suositella jokaiseen näytteenottopisteeseen. Siinä on kompaktissa paketissa kaikki, mitä hyvältä näytteenottovaunulta vaaditaan.”

 

Merja Kosonen

(Osastonhoitaja, Seinäjoen Keskussairaala)

 

 

 

 

 
Oiva-osastovaunu näytteenottohuoneessa

”Oiva – näytteenottovaunu on kevyesti liikuteltava ja tarpeeksi pieni ulkomitoiltaan työergonomiaa ajatellen.

 

Tarjottimien korkeus on säädettävissä ja telineitä saa asemoitua ympäri vaunua, joten vaunun saa mukavasti muunneltua näytteenottajalle mieleiseksi. Näytteenottajan vaihtuessa työpisteessä, vaunu on nopeasti siirrettävissä näytteenottotuolin puolelta toiselle, jolloin se soveltuu niin oikea- kuin vasenkätisille käyttäjille.

 

Tarpeettomia kurkotuksia ei tule, kun kaikki tarvikkeet ovat lähellä saatavilla. Pienen kokonsa ansiosta Oiva-vaunu soveltuu erinomaisesti ahtaampiinkin näytteenottotiloihin.”

 

Lääkärikeskus Aava Vantaanportti

 

 

 

 

 
Ketterä näytteenottovaunu

”Saaga -näytevaunu liikkuu ketterästi ja on tarpeeksi kapea mahtuakseen vuodeosastoille sänkyjen väliin. Saaga- näytevaunussa on tarpeeksi isot roska-astiat, toinen käytetyille turvaneuloille ja toinen paperijätteelle. Särmäisjätettä tulee enää vähän turvaneulojen käytön ansiosta, mutta astia pistävälle/leikkaavalle jätteelle on löytänyt paikkansa alatarjottimelta.

 

Työntöaisaa suunniteltiin aluksi säädettäväksi korkeudeltaan, mutta tultiin siihen tulokseen, ettei kukaan vaivaudu sitä säätämään. Valmistaja ehdotti kahta erikorkuista työntöaisaa, mikä onkin osoittautunut käytössä hyväksi valinnaksi. Olemme saaneet olla mukana Saaga-näytteenottokärryn suunnittelussa. Hyvää yhdessä yritimme, mutta pohjalaiseen tyyliin priimaa siitä tuli.”

 

Seinäjoen Keskussairaala

 
Oiva kanylointivaununa osastolla

"Vaunun liikuteltavuus on aivan omaa luokkaansa. Lisävarusteet ovat hyviä, koska jättävät ylimmälle
tarjottimelle tilaa muulle käytölle.

 

Liikuteltavien telineiden ansiosta vaunu soveltuu oikea- ja vasenkätiselle. Lisäksi vaunu sopii niin pidemmille kuin lyhemmillekin käyttäjille kahden työntökahvan ansiosta.

 

Kirurgian osasto 3, Satakunnan keskussairaala, Pori

 

 

 

 

 

Olemme erittäin tyytyväisiä

"Vastaanottomme kasvaa, jonka vuoksi tarvitsemme muunneltavan näytteenottopisteen. Meidän toiveemme oli näytteenottopöytä, jossa on huomioitu seuraavat ominaisuudet: kevyesti liikuteltava, mahtuu paljon tavaraa, helppo puhdistaa, ei vie liikaa tilaa ja saa muunneltua tarpeen mukaan.

 

Husky näytteenottopöytä täyttää kaikin tavoin meidän vaatimukset! Olemme erittäin tyytyväisiä.

 

Angela Mårtensson

(Väsby Läkargrupp)

 

 

 

 

 
Oiva-osastovaunu laboratorion osastokierrolla

Oiva vaunu on tukeva ja ketterä. Ergonomia on otettu huomioon suunnittelussa. Kolmen tason ansiosta
pieneen tilaan mahtuu paljon tavaraa, jopa kannettava veri-analysaattori. 3-pod jakkaran saa tukevasti kiinnitettyä vaunuun. Hyvä asiakaspalvelu, kotimaiset ja laadukkaat tuotteet.

 

Kliininen kemia, Satakunnan keskussairaala, Pori

 

 

 

Blekingesjukhuset Karlskrona

Pidämme siitä, että uusissa pöydissä kaikille näytteenottotavaroille on oma paikkansa, ja ne ovat lähellä. Hoitaja voi koko ajan työskennellä lähellä kehoa, mikä on hyväksi ergonomialle. Lisäksi pöydät ovat erittäin kevyitä liikutella ja helppo pitää puhtaana, mitkä ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

 

Blekingesjukhuset Karlskrona, Ruotsi

 

Mainostoimisto Semio