Uusi tuote Innopartilta: linssivaunu parantaa optikoiden ja silmälääkärien ergonomiaa
 

Optikoiden ja silmälääkärien työ on usein epäergonomista. Monesti linssit ja muut tarvikkeet säilytetään kiinteän pöydän päällä, mikä aiheuttaa toistuvaa, epäergonomista liikettä pitkin työpäivää. Työskentelytilaa ei myöskään voida muunnella oikea- tai vasenkätiselle käyttäjälle sopivaksi. Usein linssejä ei ole suojattu, minkä vuoksi ne pölyttyvät ja vaikeuttavat puhtaanapitoa.

Innopartin näytteenottovaunuja on käytetty monissa laboratorioissa jo vuosia, minkä ansiosta meille on kertynyt paljon tietotaitoa sekä ergonomiasta että työnteon tehostamisesta.

 

Paras tieto tuotteiden toimivuudesta syntyy käyttämällä niitä, ja siksi kehitämme tuotteita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Myös linssivaunun kehittäminen on lähtenyt liikkeelle loppukäyttäjien, eli silmälääkäreiden ja optikoiden toiveista. Tuotekehityksessä olemme hyödyntäneet sekä tietoa silmäntutkimuksen tarpeista erikoiskalusteelle, että pitkää kokemustamme terveydenhuollon kalustevalmistajana.

 

Innopartin linssivaunun yksityiskohdat on mietitty työn sujuvuuden ja ergonomian näkökulmasta:

  • Pöytätason sivuilla ja takana on matala reunus, joka estää tavaroiden putoamisen.
  • Vaunussa ylimpänä on linssilaatikko, joka suojaa linssejä pölyyntymiseltä.
  • Alempiin laatikoihin saa säilöön muut tarvittavat välineet, jolloin työskentelytilan pöytien puhtaanapito helpottuu.
  • Pyörillä liikuteltava vaunu siirtyy sinne, missä sitä tarvitaan, joten työskentelyasento pysyy ergonomisena.
  • Linssivaunun sähköinen korkeussäätö 700-900 mm välillä mahdollistaa sekä istuma- että seisomatyöskentelyn.
  • Ahtaissa työskentelytiloissa voi säästää tilaa laskemalla linssivaunun ala-asentoon ja laittamalla sen työpöydän alle

 

Linssivaunu valmistetaan metallista ja maalataan antimikrobialisella jauhemaalilla, mikä ehkäisee bakteerien elämistä maalatulla pinnalla.Pinta on helppo pitää puhtaana ja se kestää terveydenhuollossa käytettäviä puhdistusaineita.

 

 

Oikeanlaiset erikoiskalusteet maksavat itsensä nopeasti takaisin
 

Teetimme syksyllä 2022 kyselyn (Siirry artikkeliin tästä) koskien tuotteiden ergonomiaa, muunneltavuutta ja sitä, miten hyvin tuotteet tukevat toimintaa. Lisäksi meitä kiinnosti erityisesti se, miten sopivilla tuotteilla voidaan säästää aikaa osastokierrolla ja näytteenottohuoneessa.

 

Kyselyn tulokset osoittavat, että ergonomiset ja laadukkaat näytteenottovaunut tehostavat työntekoa sekä näytteenottohuoneessa että osastokierrolla. Teettämämme analyysin mukaan investointi Innopartin tuotteisiin maksaa itsensä takaisin muutamissa viikoissa ja vapauttaa henkilökunnan aikaa muihin tehtäviin.

Uudella linssivaunulla tehostetaan silmälääkärien ja optikoiden ergonomista työskentelyä, jotta saadaan silmäntutkimuspuolella samankaltaisia tuloksia, mitä teettämämme vaikuttavuusanalyysin mukaan on saavutettu laboratorioiden näytteenotossa.

 

Kysy lisää tai tutustu tuotteisiimme tarkemmin
Haluatko kuulla lisää linssivaunusta tai muista tuotteistamme? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, tai tutustu tarkemmin tuotteisiimme!