Kauhavalainen Innopart Oy valmistaa laadukkaita näytteenotto- ja osastovaunuja sairaaloille ja laboratorioille. Korkeat laatuvaatimuksemme ja jatkuva tuotekehityksemme varmistavat, että tuotteemme vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla hoitoalan korkeisiin vaatimuksiin. Tuotekehitystä teemme yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa – näin syntyvät ne kaikkein toimivimmat ratkaisut.

 

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että kotimaiset vaunumme täyttävät kaikki terveydenhuollon vaatimukset ja ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Lisäksi korostamme vastuullisuutta valmistusprosesseissamme ja pyrimme minimoimaan oman toimintamme ympäristövaikutukset.

 

Innovatiiviset ratkaisut sairaaloille ja laboratorioille

Terveydenhuollon tarpeet muuttuvat jatkuvasti. Siksi onkin ensisijaisen tärkeää, että tuotteemme kykenevät vastaamaan näihin tarpeisiin sekä muihin ajanmukaisiin vaatimuksiin. Tuotekehityksessä panostamme jatkuvaan yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa, jotta kykenemme tuomaan tarvittavia ominaisuuksia ja innovaatioita tuotteisiimme.

 

Kun teemme tuotekehitystä yhdessä terveydenhuollon edustajien kanssa, varmistumme samalla siitä, että vaunumme soveltuvat erinomaisesti haluttuun toimintaympäristöön ja tukevat ergonomista ja tehokasta työskentelyä. Kustannustehokkuutta saadaan vaunujen pitkän elinkaaren myötä.

 

Asiakaslähtöinen toiminta on sydämen asia

Innovatiivisuuden ohella asiakaslähtöinen toiminta on yksi yrityksemme peruspilareista. Meille on tärkeää toimia oikeudenmukaisesti ja rehellisesti sekä pitää kiinni asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa sovituista asioista.

 

Olemme aidosti innoissamme siitä, mitä teemme ja haluamme olla mukana kehittämässä vastuullisesti valmistettuja tuoteratkaisuja laboratorioiden ja terveydenhuollon tarpeisiin kestävämmän huomisen puolesta. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita herkällä korvalla kehittääksemme tuotteistamme yhä parempia. Meillä tuotekehitysprosessi alkaakin aina asiakastarpeiden tunnistamisesta: on päivänselvää, että kentällä tiedetään parhaiten, mitä kentällä tarvitaan.

 

Vastuullisuus on paremman huomisen rakentamista

Yrityksellämme on vahva sitoutuminen kestävän kehityksen periaatteisiin. Pyrimmekin aktiivisesti vähentämään ympäristön kuormitusta kaikessa toiminnassamme. Tärkeää on, että korkealaatuiset tuotteemme ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Koska vaunujemme pääraaka-aineena toimivat teräs sekä erilaiset metallit, tuotteen elinkaaren tultua päätökseen ovat valmistusmateriaalit täysin kierrätettävissä.

 

Lisäksi pyrimme löytämään alihankkijat ja muut yhteistyökumppanit aina mahdollisimman läheltä Kauhavaa. Näin vältytään pitkiltä, ympäristöä rasittavilta kuljetusmatkoilta. Käyttämämme pakkausmateriaalimme ovat myös kierrätettäviä ja mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleista valmistettuja.

 

Heräsikö mielenkiintosi?

 Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, tai tutustu tarkemmin tuotteisiimme!